Noves tecnologíes, mirada contemplativa

grup21.jpgPer una sèrie de motius, els darrers dies he estat pensant en com veiem les noves tecnologies sectors diversos de la societat.

Com usem i què valorem uns i altres dels TIC?

Sense entrar en el nivell “d’alfabetització digital” de cadascú, ja que l’ús de les TIC, afortunadament, és per fi, una forma de comunicació i accés a la informació habitual.

Tenint en compte això, és constatabale que les TIC han evolucionat de manera que hi ha molta diversitat de tot i per a tot tipus d’usos.

Per exemple, alhora d’adquirir un telèfon mòbil hi ha una varietat de dispositius que oscil·len moltíssim entre els de fer trucades i enviar sms i els que ho integren absolutament tot.

Així cadascú pot escollir i trobar-se còmode i satisfet amb allò que usa habitualment. Com la roba, el transports diari, les lectures, la música, el programari lliure o no…

Del que si estic convençuda és de cal renovar coneixements, llegint i re-aprenent i reciclar el què ja sabem. En el meu cas, a aquest pas no li dedico l’atenció necessària.

I m’ho ha fet pensar aquest vídeo que m’ha passat una col·lega arrel d’una conversa que vam tenir sobre el tema de l’ús de les TIC. Gràcies Gaby per l’enllaç 🙂

És una breu ressenya humorística sobre la contemplació de les noves tecnologies.

Que en gaudiu!

~ per Glòria Aladesa a Desembre 18, 2007.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: