Illuminated : Teaser

Illuminated és un nova sèrie animada creada per persones de GNN (Guerrilla News Network), Phong.com (Eminem’s “Mosh”), Pod Collective, Broken Saints, i ConceptArt.org.

“En un futur no gaire llunyà, el planta terra es veu devastat per un desenfrenat canvi climàtic i les economies es col·lapsen; moviments socials escampats arreu que interactuen en línia estan re-dibuixant l’aspecte polític mundial.

Saturats pels mitjans, la gent ha perdut l’habilitat de somiant i es connecten a un sofisticat sistema de comunicació cada nit anomenat “DreamFleld”, el qual els dona accés a un estat de somni virtual, connectat en xarxa amb la resta del món.

En línia, els somnis han esdevingut tan sols altres maneres de comunicació, i un grup de estrelles dels somnis han emergit com a noves celebritats de la cultura.

Provinent d’una establerta família política, Aya és una de les estrelles del somni més populars i milions es connecten als seus somnis cada nit per experimentar les seves aventures a través d’un vídeo joc hiper-dimensional, en directe mentre dormen

Vodpod videos no longer available. from illuminated.com

 

[English version of this post here]

~ per Glòria Aladesa a gener 16, 2008.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: