Xcèntric

Xcèntric

Xcèntric, és una combinació de Cinema experimental i d’Art, al CCCB

Totes les projeccions són gairebé peces úniques per la seva dificultat de trobar-les als canals habituals de distribució.

Com ells mateixos es defineixen:

Hi ha un art confidencial, d’ara i de sempre, que circula pels marges, aliè al trànsit unidireccional de les estructures comercials. Xcèntric vol afavorir el coneixement d’aquell cinema i d’aquells treballs videogràfics que, des del compromís i la voluntat experimental, qüestionen les imatges i defineixen el mitjà. I així recuperar aquestes obres secretes o oblidades mitjançant l’experiència íntima del públic.”

Les pel·lícules que conformen la programació d’Xcèntric tenen en comú la seva difícil visibilitat, i l’escassa o nul·la circulació en els circuits de distribució audiovisual. Les dificultats per aconseguir una còpia en condicions de projecció fan que cada sessió esdevingui com una petita exposició i que les projeccions tinguin el valor d’obres d’art penjades en una sala.”

Xcèntric tanca temporada aquest mes de juny amb una programació dedicada a l’art al cinema i el cinema a l’art, anomenada: El cinema pensa l’Art: itineraris pels processos creatius.

~ per aintzane a Juny 1, 2008.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: